Превоз на лични вещи

Начало > Превоз на лични вещи

Превоз на лични вещи

Ние знаем че личните Ви вещи имат за Вас, стойност, по-виска от търговската. За това ние ще подходим към транспортирането им с особено внимание и ще ги третираме, сякаш са лично наши.

Тази услуга може да бъде използвана, както за транспорт на малко на брой и обем колети, така и за преместването на цели домакинства. Използваме превозни средства с всякакъв обем, за да срещнем Вашите нужди.

Важна подробност при транспорта на лични вещи са мястото на товарене и разтоварване, както и обемът на товара. При малки обеми, които са подходящи за транспортно средство, тип Бус, могат да бъдат натоварени и разтоварени дори в централните части на градовете. Когато обемът на товара не позволява транспорта с Бус, а е необходим камион тип ТИР, то тогава екипът на Карго Транспортер ООД ще планира, заедно с Вас поетапното изтегляне на Вашите вещи до професионален склад, където да бъдат окомплектовани в подходяща за превоз опаковка и натоварени в подходящ камион. Същата планировка, ще бъде направена и при доставката до крайния получател. Всичко това ще бъде извършено с особено внимание от нашият професионален екип.

Всяка стока, транспортирана с Карго Транспортер ООД, може да бъде допълнително застрахована при нужда и желание от Ваша страна.

Не сте сигурни кое решение отговаря на нуждите на бизнеса ви?
Cargo Transport logo

Cargo Transporter се отличава с коректно отношение към клиентите си, бърза реакция и възможност за изпълнение на всякакъв вид поръчки.

Поискайте бърза оферта
Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Може да разберете повече от нашите "Общи условия за ползване на сайт".