Превоз на извънгабаритни товари

Начало > Превоз на извънгабаритни товари

Превоз на извънгабаритни товари

За извънгабаритни товари се смята всички такива, чиито размери са по големи от следните:

1. широчина на  – 2,5 m.

2. височина над  – 3,2 m.

3. дължина над  13,6 m.

4. тегло над 24 t.

ППС-та с габарити не надвишаващи съответно обща маса 45 тона или натоварване на ос, което не превишава с повече от 30% от допустимите максимални натоварвания на ос по раздел II от наредба №11 ,както и тези с габарити: широчина – до 3.30м, височина – до 4.30м, и дължина – до 22м. им се разрешава да се движат след заплащане само на дължимата такса за извънгабаритно и/или тежко ППС.

 

Карго Транспортер може да осигури комплексна услуга за транспорт на извънгабаритни товари в България и Европа. Ние ще се погрижим за всички необходими документи, разрешителни, конвой, карго застраховки и др. Ще имаме нужда само от подробна информация за размерите и теглото на товара, по възможност скица или снимка на стоката и дати за осъществяване на транспорта. След запитване ще зададем и ориентировъчно транзитно време.  Можем да предложим и решение за товаро разтоварните операции с необходимата техника.

Не сте сигурни кое решение отговаря на нуждите на бизнеса ви?
Cargo Transport logo

Cargo Transporter се отличава с коректно отношение към клиентите си, бърза реакция и възможност за изпълнение на всякакъв вид поръчки.

Поискайте бърза оферта
Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Може да разберете повече от нашите "Общи условия за ползване на сайт".