За нас

Начало > За нас

За нас

Карго Транспортер ООД, оперира на вътрешния и международен пазар, в сферата на сухопътния транспорт и логистика от 2016 година.

През този период, ние успяхме да създадем множество благонадеждни партньорства с български и чуждестранни компании.

В динамичната среда на международната търговия, където нуждите на клиентите се променят ежедневно, екипът ни предлага най – добрите индивидуални решения.

Всеки служител на Карго Транспортер е с дългогодишен опит в сухопътния транспорт на стандартни, хладилни, опасни и  високообемни товари.

Гласувайки ни доверие, всеки клиент, получава лично отношение от нашия екип, съдействие при всякакви въпроси и бързо разрешаване на възникнали ситуации.

Ние от Карго Транспортер, обслужваме товарите Ви, поставяйки се на Ваше място, което ни даваа възможността , да сме напълно ангажирани и отговорни по време на изпълнението транспорта.

Нашата цел е да създадем доверие и дългосрочни партньорства с нашите клиенти.

Не сте сигурни кое решение отговаря на нуждите на бизнеса ви?
Cargo Transport logo

Cargo Transporter се отличава с коректно отношение към клиентите си, бърза реакция и възможност за изпълнение на всякакъв вид поръчки.

Поискайте бърза оферта
Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Може да разберете повече от нашите "Общи условия за ползване на сайт".